Kredi Kartı İptali

Halkbank Kredi Kartı İptali (En Hızlı Yöntemler)

Kayıp çalıntı veya memnuniyetsizlik gibi sebeplerle Halk Bankası kredi kartınızı iptal ettirmek istiyorsanız aşağıdaki yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Sponsorlu Reklamlar

Halkbank kredi kartı kapatma işlemi 0850 222 0 400 numaralı çağrı merkezinden ve şubelerden yapılıyor. İşlem detayları aşağıda…

Telefondan Halkbank Kart İptali Nasıl Yapılır?

0850 222 0 400 numaralı Halk Bankası çağrı merkezini aradıktan sonra “Kayıp çalıntı ve şüpheli işlem bildirimleri için lütfen 0’ı tuşlayın komutunu” duyacaksınız. Komutu duyduktan sonra iki kere 0’a basarak müşteri temsilcisine ulaşabilirsiniz.

DİKKAT: Yukarıdaki işlemle kayıp çalıntı ve şüpheli işlem bildirimi sebebiyle kartınız iptal edilir. Hizmet memnuniyetsizliği sebebiyle Halkbank kredi kartı iptali yapacaksanız bu yöntem işe yaramayabilir. Bu durumlarda Halkbank şubelerine müracaat edip aşağıdaki talimatları uygulamanız gerekiyor:

Kart aidatı ödemek istemiyorsanız Halkbank’tan aidatsız kredi kartı isteme hakkınız var. Banka bu talebi yerine getirmek zorundadır. Halkbank’ın aidatsız kredi kartı ürününü görmek için tıklayınız: https://yatırımhaber.com/halkbank-aidatsiz-kredi-karti/

Şubelerden Halkbank Kredi Kartı Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

Kart iptali talebinizi ilgili banka çalışanına sözlü olarak iletmeniz genelde yeterli olmaktadır. Ancak bazı şubeler müşteriden kredi kartı iptal dilekçesi isteyebiliyor.

Halkbank şubesindeki görevli, kredi kartı iptal dilekçesi konusunda
müşteriye yardımcı olacaktır. Biz her ihtimale karşı dilekçe örneğini aşağıda sizlerle paylaşıyoruz:

Halkbank Kredi Kartı İptal Dilekçesi

HALK BANKASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

Bankanıza ait olan ….. numaralı kredi kartının kullanıcısıyım. Bu kartın iptali için gerekli işlemlerin yapılmasını ve işlem sonucu hakkında tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum.

Kartın İptalini İsteyen Müşterinin

ADI SOYADI

İMZASI

MUTLAKA OKUYUN: Aidatsız ve avantajlı kredi kartı ürünlerini incelemek isterseniz hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/aidatsiz-kredi-karti/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu